Varmrätter

Alla Griglia - Från Grillen

Varmrätter - KÖTT

Tournedos alla Peppe 229: -

Rejäl tournedos av möraste Oxfilé från grillen, het kryddad med rand av svartpeppar. Serveras på spegel av grönpepparsås och rödvinssås och svartröt & kronärtskocka potatis gratän.

Entrecôte alla griglia 209: -

Förstklassigt mört och marmorerad Entrecôte direkt från grillen. Serveras på spegel av rödvinssås och bearnaisesås samt potatis fondant.

Filetto di pollo corn alla griglia 175: -

Grillad Majskycklingfilé fylld med mozzarella, basilika, soltorkade tomater och prosciutto. Serveras med calvadossås och risotto.

Filetto tutto Oscar alla griglia​ 209: -

Grillade kalvytterfilé serveras på spegel av rödvinssås med grillad sparris, bearnaise, kräftstjärtar, citron och pommes frites.

Bistecca alla griglia​ 189: -

Förstklassigt mört och marmorerad Ryggbiff direkt från grillen. Serveras på spegel av portvinssås, potatispuré, chilibearnaise och vitlöks chips .

Secondi su tavola – Husets Planka

Filetto su Tavola alla Casa 229: -

Husets Plankstek med grillad Oxfilé. Serveras med gratinerad potatismos, gratinerad svamp, baconlindad sparris, rödvinssås och bearnaise.

Secondi PesceVarmrätter - Fisk/Skaldjur

​SECONDI PESCE – FiskFiletto di Tonno grigliata 209: -

Lättgrillad Tonfiskfilé (rosa kärna – anm. kan bli torr om den genomsteks). Serveras med sallad, lime crème och färsk potatis.


Salmone grigliata con risotto 189: -

Lättgrillad Laxfilé på bädd av krämig risotto med svamp och sparris. Rätten toppas med aromatisk tryffelolja och serveras med persilja skum.


Zuppa di pesce e fruti di mare con zafferano 189: -

Husets fisk- och skaldjursgryta med havets läckerheter, lax, scampi, bläckfiskringar, grönmusslor i krämig tomatsås- och kryddats med lyxig saffran. Serveras med aioli och ciabatta vitlöksbröd.


Scampi Mamma Mia 209: -

Scampi fräst i olivolja med champinjoner, kronärtskocka, Dijonsenap, grädde, citron och serveras med risotto.

​Zuppa di pesce e fruti di mare con zafferano 189: -

Husets fisk- och skaldjursgryta med havets läckerheter, lax, scampi, bläckfiskringar, grönmusslor i krämig tomatsås- och kryddats med lyxig saffran. Serveras med aioli och ciabatta vitlöksbröd.

Öppettider

Måndag - Torsdag

09.00 - 22.00​

Fredag

09.00 - 23.00​

Lördag

11.00 - 23.00​

Söndag

11.00 - 22.00​

Kontakt

Tyresö Centrum

Telefon: 08 712 10 40

info@toscanini.se