Catering

Beställ Catering från Toscanini!

Vi använder endast förstklassiga råvaror – det finns inga genvägar.
​Våra bufféalternativ är väl tilltagna så att Dina gäster blir mätta och belåtna.

Nedan har Du ett litet urval av vårt utbud som Du kan beställa direkt via vår hemsida.
​Normalt levererar vi dessa rätter aptitligt upplagda på engångs aluminium fat.

Om Du har önskemål om andra uppläggningar kan du prata med oss – vi brukar kunna ordna de flesta önskemålen.

Vänligen observera att minsta antal portioner är 10 st samt att beställning måste vara oss tillhanda minst 1 vecka i förväg.

​Oftast kan vi hjälpa till även med kortare varsel -​ leveransavgift för hemkörning tillkommer.​

​För en personlig anpassad meny är du välkommen att kontakta oss ​för att få tips, förslag och idéer med båda kalla och varma rätter och desserter.​

Meny för Catering

Kall 3-rätters meny med gravad lax

Förrätt: Het kryddat röra med avokado & räkor på mörkt rågbröd.
Huvudrätt: Gravad lax med kall potatis som slungats i dillmajonnäs på bädd av grönsallad med cocktail tomater och citron.
Efterrätt: Husets Tiramisu på savoirdikex, äggula, mascapone, espresso, amaretto och grädde.
329,-

Kall 3 rätters meny med rostbiff

Förrätt: Gubbröra m ansjovis, ägg, dill, rödlök på italiensk surdeg bröd.
Huvudrätt: Hemlagad kall Rostbiff med pepparrotsgrädde, hemlagad potatissallad, .
Efterrätt: Husets Panacotta smaksatt med äkta vanilj. Serveras med bär.
329, –

Kall italiensk buffé

En italiensk buffé bestående av Tomat & Mozzarella Caprese; Mild resp. stark Salami med marinerad zucchini;
Parmaskinka; Champinjoner med pistagenötter och soltorkade tomater; Grillade och vitlöksmarinerade grönsaker;
Pastasallad med ingredienser efter säsong. Hembakad bröd.
Efterrätt Hemlagad cheesecake med lätt smak av citron och serveras med hallonsås..
239,-

Italiensk buffe de lux

Tomat & Mozzarella Caprese;
Mild Salami;
Stark Salami;
Parmaskinka;
Bresaola (lufttorkad oxfile) med rostade pinjenötter, rucola och parmesan.
Scampi stekt i chili, vitvin & olivolja.
Grillade och vitlöksmarinerade grönsaker
Variation av kryddade oliver i olivolja
Pastasallad med ingredienser efter säsong;
Hembakad bröd;
Ostbricka med tillbehör
Efterrätt: Husets Tiramisu på savoirdikex, äggula, mascapone, espresso, amaretto och grädde.
339,-

Varm 3-rätters oxfilé meny

​Förrätt: ​Mozzarella och tomater dressad med basilika crème, olivolja, havssalt och nymald svartpeppar.
Varmrätt: ​Helstekt Oxfilé med rödvinssås & potatisgratäng. Garneras med säsongens grönsaker.
Efterrätt: CHOKLADMOUSSECYLINDER Krämig choklad och chokladmousse i kombination med mjuk maräng garnerad med chokladfjäder.
449,-